Skölj squashen och dela på längden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter
Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås som blir lite olika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
När man nu översvämmas av bär från alla håll och kanter ( - hallon, svartvinbär, blåbär och snart lingon), då kan det vara praktiskt att ha några recept som passar för stora mängder bär och några för små
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Jo, den här vaniljsåsen är väldigt god. Slår helt klart alla köpis varianter. Men att säga att den är väldigt lätt att göra är väl kanske att ta in lite