) Jag bakade min favoritkladdkaka, men gjorde en ny, supergod topping till den. Eftersom det var kladdkakans dag i fredags blev det självklart även en bit härligt mastig och kladdig chokladkaka framför Idol
Det var maken som slängde ihop den här satsen i början av veckan, och den är grymt god. Grädda i nedre delen av ugnen, på 175 grader, i ca 10-25 minuter (kan variera väldigt mycket), så den är klar längst ut i kanten men kladdig i mitten
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Så det blev grillat på menyn, följt av världens smidigaste dessert. Vispa grädden, och garnera marängen med grädde och bär efter vad årstiden bjuder på
Gillar du kaffe så kommer du definitivt att gilla denna pannacotta. Den söta vaniljen, den beska smaken av kaffe smaksatt med lite socker, eller varför inte sirap, då får kaffet en hint av kola
Låt foccacian svalna lite innan du stjälper upp den på galler och låter kallna under bakduk. Den stora mängden vatten och olivolja gör att foccacian håller sig saftig i flera dagar
I morgon är det croissantens dag, det ville ju Kristin och jag verkligen uppmärksamma och vad passar bättre än en steg-för-steg-guide för att baka läckra croissanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.