30 minuter
så har man färdigt bröd, ja middagen lär ju inte hinna bli färdig innan brödet.Det här brödet blev så saftig,mjukt och härlig skorpa uppepå exakt som jag vill ha mitt bröd och smaken a mmmmmmmmmm säger jag om det här brödet.
Go'kväll. Allt väl. Jag har precis avslutat mitt kvällsfix i köket. Idag bakade jag ljust bröd som är gott att rosta, förberedde inför tårtbeställningen imorgon
1 Augusti 2015. Allmänt,. Bröd,. Recept. Franskbröd,. dinkel. Franskbröd. Idag blev det makens favorit bröd. Själv gillar jag lite mörkare bröd med tuggmotstånd
Jag tänkte först spara det här receptet till min bakbok men nu när det börjar närma sig jul så tänkte jag vara lite extra snäll och dela med mig av det till er
- eller formfranska. Ja, det finns säkert fler namn på detta superenkla, men otroligt goda bröd. Ett franskbröd smakar enligt min mening, allra bäst nygräddat
. Det här är ett frasigt och gott bröd som man kan variera om man vill baka styckbröd eller limpor. Sist jag bakade gjorde jag frallor av 3/4 av degen, den sista fjärdedelen blev en limpa
Det här brödet bakade jag häromdagen och det är ett vanligt vitt men ganska kompakt bröd. Jag tycker att det var utmärkt både att skiva upp och äta färskt, att göra vitlöksbröd av det i ugnen och att rosta det till frukost
Är några veckor sen jag bakade dessa härliga limpor men bättre sent än aldrig heter det juh. ) Åh ikväll eller i morgon tänkte jag prova ytterligare ett nytt brödrecept =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.