Gott, snabbt och enkelt när jag vill göra det lätt för mig och flörta med Mannen som tycker att det här är jättegott (inte så svårflörtad med andra ord
Mumsfilibabba. Strimla kycklingfileerBanka sönder ca 30 st nachochips i en plastpåseSätt i kycklingen i chipssmulet och blanda om ordentligt så kycklingen blir smulig all overBred ut kyckingen på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar (håll koll, svårt att säga tid beroende på hur stora kycklingbitar man gör men se till att det inte blir torrt)Till kycklingen serverade jag resten av nachochipsen, halloumiost, en grönsallad och 2 röror där den ena bestod av creme fraiche och mosad fetaost och den andra av sweet chilisås med CF
Skölj paprikan, kärna ur den och tärna den fint. Skala potatisen och skär den i 1 cm stora tärningar. Låt de soltorkade tomaterna rinna av och hacka dem grovt
Kan någon vänlig mexikan skicka mig ett fat. Den första av sidor som tar upp allt om tapas och hela kulturen omkring, lite historia och olika varianter av tapas beroende på region
Igår kväll åt vi tapas. tapas,. Det tar ju en del tid, men det är så värt besväret. Vi åt zucciniplättar, spansk tortilla (omelett), empanadas (smördegsinbakad chorizo), fetaostfyllda dadlar och heta vitlöksscampi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.