Här ska ni få ett fantastiskt god glutenfri chokladkaka som ni bara måste prova. Boken kommer i mitten av september och heter ”Baka glutenfritt med Ulrika”
En maffig kaka med mycket choklad i. Kolla så att kakan är klar genom att sticka med en kniv i mitten. Mixa de halvtinade hallonen ihop med lite florsocker i en mixer eller med en stav
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Chokladkaka. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.