Tomat- och getostbakad färslimpa med potatismos
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 minuter
  • 20 minuter
  • 6 portioner 500 g nötfärs (eller lammfärs)
  • 300 g blandfärs
  • 1/2 dl ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg (1-2 vitlöksklyftor - skalade och rivna)
  • 1 liten gul lök, skalad och riven
  • 2 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 300 g små tomater
  • 1 vitlöksklyfta, skalad och riven
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 krm chiliflakes
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 150 g getost, skivad
  • 1 msk flytande honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.