Vad sägs om ett härligt, lättlagat och nyttigt knäckebröd med italienska smaker. Om det låter tillfredsställande rekommenderar jag dig att testa detta recept
Här har ni ett mycket enkelt surdegs bröd som får samma härliga skorpa som Pain de martins bröd men är mycket enklare, inte lika många moment och dessutom bakas det i en jutgärns gryta
Hej härliga fredag. Solen skiner och det känns som att våren är på intågande. På flera håll i södra och mellersta Sverige är dygnstemperaturen över nollan och det tyder på vår
När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Det kan hända att detta känns lite tjatigt och som en gammalrepris, men ändå kan jag inte låta bli att reflektera över hursmakfullt fårkött kan vara, och som ett föredömligt exempelpå en gammal och genom historien traditionsrik mat, -då detblivit lagat och serverat i många tusen år, och med det sammaegenskaperna som kännetecknar en förkärlek till god mat-,såär fårköttet enligt min mening en förespråkare för den alltidså fina, goda och ärofulla måltiden, det är helt enkelt entraditionell måltidsupplevelse
Eftersom hittarecept. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Tomat BrödKrossade tomater 1000 grBagerisikt 900 grVetemjöl 800 grMaltsirap 140 grJäst 150 grOlivolja 50 grSalt 35 grBasilika 7 grTimjan 4 gr Blanda allt förutom salt ca 6 min i med saltet efter det och kör ca 2-3 min till
För mig kommer det nog alltid att heta hårdbröd i första hand, det är bröd och det är hårt. Hårdbröd, knäckebröd, crisp bread, sprisbröd kärt barn har många namn
En Foccaccia är perfekt utflyktmat, du får med dig allt i ett kan man säga. Jag tycker inte en äkta Foccacia ska bakas i en bakplåt och varje ruta se lika stor ut utan de
Såhär såg det ut när jag bakade, bakade, bakade hela dagen igår med mina släktingar. Det är lite av en tradition att varje höst träffas och baka tunnbröd(knäckebröd) samt anisbröd(mjukt bröd) tillsammans som ska räcka hela året
. Vi vuxna åt ikväll till middag en god sallad med quesadillas av nedanstående glutenfria stenugnsbakade flatbreads och Änglamarks tillsatsfria mjuka ost, plus parmesanost i, samt ett glas rosévin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.