Utskuren kotlett med blåbärssås, rödlöksmarmelad och potatisgratäng
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 800 gram benfri kotlett
  • 1 tsk timjan
  • 10 st enbär
  • 10 st hela svartpepparkorn
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk rapsolja
  • rapsolja till stekning
  • 120 grader
  • 60 min till
  • 10 minuter
  • 4-6 portioner
  • 1 kg fast potatis
  • 150 gram purjolök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 5 dl vispgrädde
  • smör till formen
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 225 grader
  • 30 min till
  • 120 grader
  • 4 portioner
  • dl
  • dl
  • strösocker
  • dl
  • dl
  • balsamvinäger
  • dl
  • dl
  • rött vin
  • msk
  • msk
  • viltfond
  • dl
  • dl
  • 30 minuter). Sila av
  • Rödlöksmarmelad
  • 4 portioner
  • 2 st
  • rödlök
  • 0,5 dl balsamvinäger
  • 2 msk portvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.