Det var jätte-enkelt och hur gott som helst. Har tidigare gjort fylltbröd med tacofyllning men tänkte att jag skulle prova en lite mer italiensk variant
Plocka ur allt vitt bröd försiktigt, riv det i mindre bitar. Blanda i brödbitarna i köttfärsröran, rör om rejält och häll hela blandningen i den urgröpta limpan
Jätte gott bröd att doppa i turkisk yoghurt med olivolja. Låt brödet svalna på galler. Blanda i mjölet lite i taget, och arbeta 5-10 minuter i maskin eller för hand. Pensla brödet med vatten och grädda i ugnen i cirka 40 minuter
När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
1 bröd 25 g jäst 3 dl kallt vatten 2 msk olivolja 1 tsk salt 3 dl grahamsmjöl ca 4 dl vetemjöl Fyllning 3 kokta, kalla potatisar 6 soltorkade tomater 200 g fetaost 1 dl kalamataoliver utan kärnor 2 tsk hackad, färsk eller torkad rosmarin 2 msk flytande honung svartpeppar Pensling flingsalt olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.