Avnjuts med en fin bit lax eller liknande. Blanda Creme Fraiche, Majonäs och Rom i en skål. Tillsätt Citronsaft och kryddor + eventuell hackad Rödlök och smaka av
Blanda alla ingredienserna till ägg- och romsåsen och ställ kallt fram till serveringen. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Blanda alla ingredienserna till ägg- och romsåsen och ställ kallt fram till serveringen. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Kallromsåsmed örtkryddor. Om man sedan fixar en kall sås till så blir det ännu enklare. När det sedan är dags att grilla så läggs de på samtidigt som huvudråvaran, penslas med lite smält smör och saltas
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.