Grillad oxfilémedmadeirasåsPortioner. Låt reducera till hälften, smaka av med salt och vitpeppar, avsluta såsen med smöret och resten av madeiran precis före servering
Späd med vatten vartefter. Bryn bacon och steklökarna i en stekpanna på medelhög temperatur. Lägg baconet och lökarna i en kastrull med vetemjölet och rör runt
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Gör så här Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 msk Arla® Svenskt Smör Madeirasås
En fördel med denna rätt är att många moment går bra att förbereda i förväg. Madeirasås. Tournedoserna kan förberedas och slås in i smördeg i god tid, såsen kan förberedas och monteras med smör precis innan serveringen
varva skivad potatis med riven ost, salt och peppar, slå sist på skyn från oxfilén. Garnera med halva ananasskivor och halva tomatskivor runt kanten på gratängformen
Oxfilé. Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Oxfilé. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa hårt och väl
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Smaka av med salt & vitpeppar. salt & peppar. oxfilé,. Börja med potatiskakan. salt & peppar. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.