4 560 g koljafilé 2 ägg 900 g fast potatis 1 citron 3 morötter 20 g färsk gräslök salt och peppar 50 g smör Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrotoch lite salt, samt använda någon alternativ grädde
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrotoch dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.