Till middag ikväll blev det kycklinggratängmed bacon, ananasoch mango chutney. Strö över jordnötterna och servera med ris, salladsblad och mango chutney
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. På bilden är det dubbel sats av receptet på kycklinggratängen
2-3 tsk curry. Förgrädda potatisgratängen i ca 15 minuter. Dela kycklingen i små bitar. Blanda samman i en kastrull de övriga ingredienserna utom osten
Servera kycklinggratängenmed riset och sallad. Krydda med salt och peppar. Koka upp matlagningsgrädde, krossade tomater, curry, sambal, buljongtärning och pressad vitlök
Det bästa är att det går snabbt och smidigt att tillaga den. 800 gr färdiglagad köpt potatisgratäng1 grillad kyckling3 dl grädde2 dl creme fraiche paprika/chili2-3 tsk curry1 smulad köttbuljong1 msk mango chutney2-3 dl riven ostGör så här. 2-3 tsk curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.