Servera med ungsrostade rotsaker och en kall Ingefärssås. Detta är också ett kanon sätt att börja med när man vill pröva vegetariskt, våra barn gillar detta recept skarpt
Fördelen med receptet är att det är enkelt att göra en portion likväl som att göra till flera. Servera med en klick turkisk yoghurt och lite agavesirap
) sedan ett till lager med savoykål och till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Det här receptet på rostade rotsakermed couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Rotsaker som rostas i ugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
Igår blev det tyvärr inte att kidsen hjälpte till med maten, men de fick välja mellan kyckling eller fisk dagen innan så lite fick dem vara med iallafall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.