FISK OCH SKALDJUR i apelsinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st sjötungsfilér (eller bergtunga)
  • 4 st laxskivor
  • 4 st gösfilér
  • 1 kokt hummer (om man vill och har råd)
  • 8 st pilgrimsmusslor
  • 4 st havskräftor eller 20 st räkor
  • 250 gr blå musslor (kokta eller från burk)
  •  
  • SÅS
  • ½ liter fiskbuljong
  • 2 dl tjock grädde
  • 1½ dl vitt vin
  • koncentrerad apelsinjuice (efter smak)
  • salt
  • nymalen vitpeppar
  •  
  • TILLBEHÖR
  • Rosépeppar
  • sockerärtor
  • broccoli.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.