De äter av den som om det inte fanns någon morgondag. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Woka nu grönsakerna, börja med morötterna som är hårdast och låt sedan de övriga grönsakerna wokas i omgångar och i sista svängen låter du ingefära, vitlök och chilihacket fräsa med
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Jag hade grillade kycklingklubbor över från middagen i tisdags, så det blev lite kylskåpsrens till middagen igår
Idag tänkte jag skriva litegrann om thaiwok. Många premiärgrillar just till påsk och även om det kanske inte är någon värme ute så har iaf vi rätt skysst väder här i Dalarna
En seg söndag när man bara vill ligga i soffan och slöa, då är den här rätten perfekt. 200 gram svamp t ex ostronskivling eller champinjoner (jag blandar kantareller och champinjoner). 200 gram svamp t ex ostronskivling eller champinjoner (jag blandar kantareller och champinjoner)
Dagensmatlåda har jag hämtat inspiration till från bloggen Jennys Matblogg. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
Det ska bli oerhört kul och idag har jag stått och gjort vegansk mat till två av kollegorna. Finhacka löken och vitlöken och skala sedan morötterna, finhacka sedan även dessa
Det här är en typisk vardagsrätt. Häl av vätskan från bambuskotten och häll i i woken. Hela rätten lagades medan karlen gick till posten och köpte frimärken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.