Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
När man känner för något gott så är mitt val oftast enkelt. choklad. Denna tårtan har gott om just det. God krämig botten och sen en god ännu krämigare tryffel på, det är underbart det
Ännu mera julgodis. Den här lakritskolan är verkligen supergod. Om man vill lyxa till den lite extra kan man doppa den smält mörk choklad, men jag tycker den är så god som den är så jag virar in den i bakplåtspapper i stället
Glad onsdags kväll. Hoppas att ni haft en givande dag när vi tickar av ännu en dag närmare julafton. Vi har lite smått kommit igång med våra julförberedelser här hemma
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian. Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton