Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk ochglutenfri. Pizzabotten gjorde jag på en glutenfri universalbakmix från Urtekram, och den kan jag verkligen rekommendera om man har bråttom och snabbt vill slänga ihop en pizza
Halva burken pesto blev kvar efter att jag gjort en pizza bianco - eller kanske snarare pizza verde - häromsistens, och då kom jag på att jag kunde använda den i paj
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Skölj och skiva champinjonerna, stek i margarinet tills de fått en fin stekyta
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Vad gör man då suget sätter in eller övriga medlemmar i familjen smaskar i sig pizza. Heinz har kommit med en nyhet igen, ketchup gjord på höstens första skörd, ketchup som är lite mildare och rödare i färgen
Sen blev det färska fikon, mozarella, italiensk prosciuttooch ruccola. Pizzan är förstås glutenfri, och degen är i mitt tycke riktigt bra och lätthanterlig
Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Skölj och skiva champinjonerna, stek i margarinet tills de fått en fin stekyta
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Rör ut jästen med vattnet. Lätt på strimlad rökt skinka, skivade champinjoner, skivad tomat och ost. Tillsätt olja, salt och mjöl och arbeta ihop till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.