Servera med vaniljsås eller gräddglass. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Servera gärna med en makalöst god vaniljkräm/sås, recept på det hittar du här i detta inlägget. Servera gärna med en makalöst god vaniljkräm/sås, recept på det hittar du här i detta inlägget
Servera med glass. Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter
Servera med vaniljsås, grädde eller glass. Äpplen och rabarber med strösocker på. Med deg ovanpå. 1,5 dl Finax glutenfri ljus mjölblandning1,5 dl glutenfria havregryn125 g vegetabiliskt margarin1 dl + 2 msk strösockerFrukt och bär som äpplen, rabarber och blåbärSå här gör du. Blanda mjölblandningen, havregryn med 1 dl strösocker. 1,5 dl glutenfria havregryn
Vi passade på att göra en glutenfri blåbärspaj, så gott och fräscht fylld med vitaminer. Idag var jag hemma hos mamma och de hade plockat en hel hink med blåbär
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak
För att laga Glutenfrismulpajmed rabarber1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. 2. Tillsätt matfettet i små bitar och blanda samman till en smulig massa
Jag blev MER än nöjd med slutresultatet. Smulpaj stod på menyn och jag gjorde två vanilga för de sockerstinna (jag önskar att alla ville prova mina men men…) och två socker och glutenfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.