Hemmagjord bearnaisesås är inte så svårt attgöra som man skulle kunna tro, och det är ju mycke, mycke, mycke godare än denman köper på burk i affärenMen det är ingen bantarsås precis, men äterman inte det så ofta så kan man unna sig det någon gång, eller flera gångerom man så villJag följde ett recept efter Per MorbergSå detta behöver du
Här kommer tips på två snabba såser som är goda till fisk och kyckling. ) Citron/currymajonäs 2 dl Hellmans majonäs1 ekologisk citron (finrivet skal & 1 tsk saft)1 tsk curry1 nypa salt 1 nypa cayennepeppar Guacamole 2 avokado 2 tsk citron eller limesaft1-2 pressade vitlöksklyftor6 finhackade cocktailtomater Salt, pepparIdag serverade vi båda såserna till ugnsbakad lax och rostad sötpotatis, hur gott som helst
Här kommer i stället ett tips på en god och enkel sås som passar perfekt till en bit lax. Det är inte ofta jag använder mig av pulversåser, men här kommer den verkligen till användning
Sila såsen om du så vill. Servera såsen varm till klyftpotatis, kött, grillat osv. Finhacka löken och stek det i en liten kastrull med matfettet, i ca 2 minuter