Grädde, vitt vin, vitlök och räkor. det är allt. Varför krångla till det. Det här receptet kan jag inte ta åt mig äran av, hittade det på favvobloggen Matplatsen (hos Bloggfamiljen)
God förmiddag på er. Solen försvann precis bakom massa moln och det ser mörkt ut men det gör inte så mycket, onsdag är ju min lediga dag och jag kommer njuta av den ändå
Idag provade jag att baka en rulltårta som visade sig bli den godaste jag någonsin ätit. Jag fyllde den med frysta, mixade hallon och den smakade extra friskt eftersom bären inte riktigt hunnit tina då vi åt den
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Åh. Så. Gott. Idag skulle vi äta laxbiffar men jag orkade inte fixa o trixa så jag la fyra laxfiléer på grillfolie sen blandade jag ett paket fetaost, ca 1,5dl fraîche och ca 0,5dl grädde till en gucka som jag hällde över filéerna och in i ugn på 200 grader i ca 20-30min och serverade med broccoli
För ett tag sedan frågade jag på Facebook vad mina läsare hade ätit på dagen och då berättade Lena att hon ätit zucchinigratäng och hon var snäll och gav mig receptet
Som två stolta soldater i givakt, så står de nu där på bordet i sina vackert röda uniformer. Årets bärssaft blev gjord på röda krusbär med ett uns av vanilj och med recept inspiration från Monica Eisenmans blogg
Vaniljglass (LCHF). Det kanske inte har undgått någon men jag köpte en glassmaskin för ett tag sen och har experimenterat lite för att göra en god vaniljglass