Numera tillhörlamminnerfiléochlammrostbifffavoriterna. Så småningominsåg jag att det ju beror på både vilken del på djuret vi talar om och hur det tillagas
Då skar de den ibitar, och stekte upp den. Enligtminitalienska svärmor så är grilladpolentakaka något som de åt dagen efter, när polentan som blivit över stelnat
Bäst föll alltså dagens recept ut, lammrostbiff med örtglaze satt som den berömda krocketklubban tillvinet, och efter två tillagningar med några finjusteringar blev vi nöjda med slutresultatet
I söndags hade jag inhandlatlitelammrostbiff som skulle lagas till. Och med lammet i tankarna och efter en titti kylskåpet så skapade jag denna rätt som hämtat inspiration från det grekiska köket
Lammrostbifffick utgöra huvudråvaran som sedan kompletterades med tre olika såser. Förra helgen åt jag tillsammans med min fru på libanesisk restaurang och när jag planerade dagens middag så satt de smakerna kvar som en inspiration
Jag hittade en lammrostbiffi frysen i helgen som jag tog upp och stekte på för någon dag sedan sen har den fått vilai kylskåpet tillsidagoch när jag kom hem från jobbet gick det riktigt fort att få in maten i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.