För några veckor sen skulle jag anordna PompDeLux party här igen. Deras nya kollektion av barnkläder var jättefin och Zacharias fick en del nytt till sin garderob
Nu är det nedräkning även för mig. Det är bara en arbetsdag kvar till min sommarsemester börjar. Fast det är kanske fel att kalla det för sommarsemester när sommarvärmen vägrar komma hit för att stanna
Den här moussen är jättegod, både som fyllning i tårtor och serverad i portionsglas som dessert tillsammans med jordgubbar, smultron, hallon eller andra bär
Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
I veckan fyllde drottningen år och vad passar väl då bättre än att baka en Silviakaka. Fast ärligt talat var det inte alls meningen att det skulle bli just Silviakaka den här gången, utan jag skulle göra en julkaka efter ett recept från Englands mästerbagare Paul Hollywood
Förra helgen hade vi några vänner över på grillkväll. Efter all den fantastiska maten som min kära man hade fixat var det dags för min cheesecake med färska jordgubbar och hallon
Vad passar bättre till nyårsafton än en klassisk crème brûlée. För att göra det ännu festligare serverade vi den med en liten fruktsallad med Baileysgrädde också
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Äntligen hittat en perfekt muffinssmet som passar till både cupcakes och fyllda muffins. Idag gjorde jag muffins på samma slags smet som till Minicupcakes med Cream Cheese Frosting som jag prövade här om dagen
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i äggsmeten. Smält smöret, blanda med mjölken och häll i det också