En av mina absoluta favoriträtter. Det är de små fina stunderna som räknas. Jag åkte på en sommarinfluensa som spred sig från ena kontoret till det andra på jobbet
Bilder lånade från Lakrids by Johan Bülow (). Jag är egentligen inte alls något lakritsfan men lever ihop med någon som stavar lakrits med “d” och har vuxit upp med att bara äta taxfreegodis
Den som tror att laga gott och lyxigt är svårt måste testa att laga denna klassiska rätt. Det här var första gången som jag lagade Moules Marinières och det blev ren eufori
Nu är det slut på suddiga bilder. Jag har införskaffat en tripod König KN-TRIPOD40. Det tog ett tag att lista ut hur den fungerar eftersom den kom utan en instruktionsbok
Jag råkade glömma bort tiden så mina pajer blev väldigt bruna. MINI “KEY”LIME PIES. Receptet räcker till 1 stor paj pajform, eller 19 små aluminiumformar
Om jag skulle skriva en kokbok så hade jag haft med detta recept. Inspirationen kommer från Kafé deluxe i Växjö där jag beställde rostbiff med primörsallad och dragoncrème till lunch
VÄSTERBOTTENOSTPAJ. Det här receptet har jag hittat på Jennys matblogg ”Midsommar närmar sig”. Det var ett lättlagat recept och pajen blev väldigt god och fin
Men oavsett om jag är hos mina föräldrar eller om jag är hemma, när jag öppnar kylskåpet dagen efter så har NÅGON alltid redan hunnit äta hälften av resterna (om inte allt) så det verkar inte vara någon risk för att slänga mat i något av hushållen jag ingår i
The Breakfast Club in London. Det här är en favorit i repris. Jag beställde denna wrap som hette ”When Halloumi met Salad” på The Breakfast Club i London och det är där bilden är tagen
Jag frågade mina värdar i Tjeckien vad som var speciellt i Tjeckien. När jag är på resande fot försöker jag spana efter produkter som är lokalproducerade och som inte går att få tag på hemma