Kombinationen av det första böjpasset på två veckor och ett nytt träningsschema fick mina benmuskler att vakna till liv, det här med att periodisera och chocka kroppen ja
Detta är en väldigt god och festlig rätt. En kombination av allt jag gillar, kyckling, dijon, spenat, ost, chili med mera… Den kan förberedas ganska många steg innan så är det bara att slänga in den i ugnen innan gästerna kommer
Lesscarbs allt i ett. Detta tycker jag är enkelheternas enkelhet. Hela middagen i en och samma form. Går att förbereda innan och bara slänga in i ugnen ca 15 minuter innan middagen
Dagens middag ser ut så här. Kasslergratäng300g kassler2 dl grädde2 dl lätt creme fraiche½ dl majonäs½ dl chilisås1 msk dijonsenap1 msk teriyakisås10 cm hackad purjolök2 dl riven ostKokt ris för 4 persGör så härHacka kasslern i mindre bitar, häll riset i botten och strö kasslern på
Vi har länge snackat om att vi skulle testa, men allt regn i sommar gjorde att vi tappade lusten. Men så till slut kom sommaren och vi bestämde oss för långgrillning
Hej på er. Hoppas helgen varit bra. I går firade vi pappas födelsedag och jag bjöd på middag. Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs
1. Ansa svampen och skiva den. Ansa purjolöken och strimla den. Fräs purjolök och svamp i lite matfett. 2. Tärna tomaterna och rör ner dem i svampröran tillsammans med pressad vitlök
Bryt blomkålen i små buketter, skär stocken i bitar, ev späda blad från blasten i strimlor. Koka blomkålen nätt och jämt mjuk i lätt saltat vatten ca 5 min
Sätt ugnen på 225 grader. Ansa och strimla purjolöken. Fräs purjolöken mjuk och glansig i lite matfett. Lägg purjolöken i botten på en smord ugnsfast form
Skiva kasslern och lägg i en ugnssäker form 2 och 2 med en liten bit ädelost mellan varje skiva. Vispa grädden fluffig och häll i chilisås så den blir rosa, smaka av och ha i lite peppar om du vill