Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Vi försöker, som du kanske vet, äta vegetariskt en gång per vecka. ) Originalreceptet kommer från Mitt Kök och Paolo Roberto som hade pancetta i sin icke-vegetariska version
Istället får ni receptet på pastagratängen jag gjorde för någon dag sedan. Vi hade så mycket pasta i kylskåpet som hade blivit kvar från den senaste veckans middagar, och då är det perfekt med en pastagratäng
Koka pastan inte helt mjuk i lättsaltat vatten, låt rinna av i durkslag, blanda pastan med oljan. Förväll och hacka spenat/mangold, lägg åter i kastrull
Sätt ugnen på 200 °. Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs löken i smör tills den fått lite färg. Blanda med den kokta pastan och lägg blandningen i en smord ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.