Förutom recepten har jag också skrivit lite grann om varför innehållet i respektive recept är nyttigtoch inspiration till dig att vara flexibel och experimentera med innehållet så att du kan laga dina personlig favoriter
Vill man ha andra nötter än pistage går det lika bra, varför inte cashew eller pekannötter. Gillar man inte kombon salt och choklad skippa saltet men testa för jag lovar det sätter liksom den där extra touchen som gör pajen så galet god
Därmed gör vi nästan aldrig storkok åt henne, för matlådorna kommer liksom naturligt. MEN, är det något hon älskar ochsom jag förberederför henne är det detta
Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att där är ost i kakan och nej jag har inte blivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktär som Herrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den där gräddiga, nötiga och till viss del söta smaken gör att hela kakan blir fylligare i sin smak
Eftersom köttet bara steks snabbtför att få lite färg innan det åker in i ugnen så blir det saftigt och gott när det får lagas färdigt i den gräddiga ostsåsen
Gör ett kulprov för att se om knäcken är klar. Häll i mjölkfritt margarin och mandel. Blanda allt utom smör och mandel i en kastrull och koka massan under omrörning, ca 30 minuter
- Tillsätt sedan två rediga matskedar med naturell kvarg och rör samman allt till en röra. - När kycklingen är färdigstektoch wokgrönsakerna är tinade häller du över bulguren i stekpannan och blandar allt
Kommentarer
Marina Andersson
Hej jag vill beställa 5kokboken 52 skicka den till marina Anderssons bergkullevägen 295 46166Trollhättan vänliga hälsningar marina
Logga in eller Registrera för att kommentera.