Vispa äggen lätt och rör ner morotsröran. Blanda de rivna morötterna, rivet skal och saft av citronerna, kokosmjölken, sesamfrön och salt i en kastrull
Jag hittade det här receptet på bloggen "Jennys goda liv" och kände direkt att dessa måste jag göra. Jag hade dock inte pofiber hemma och struntade i det och tyvärr syns det på resultatet
Detta recept på paj med skal av mandelmjöl och potatismjöl med quinoa i, samt fyllning av morot, rödbetor och chèvre fanns med i ett nummer av Coops tidning Med Mera nyligen och vi bestämde oss för att testa det eftersom vi har mycket rödbetor och det lät spännande med quinoa i degen
Även om man inte gillar de grövre brödsorterna, utan hellre använder sig av den glutenfria finmixen går det att få till brödet på ett bättre (och godare) sätt
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Det känns helt otroligt, och det ska sannerligen firas. Kika in i morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas i matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.