Lammfärsbiffar med rödgrön couscous
XiMAS by Nilli
XiMAS by Nilli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 gul lök, hackad
  • Smör att steka i
  • 250 g färsk grönkål, hackad
  • 250 g rödkål, hackad
  • 2 dl torkade tranbär
  • 3 dl couscous (jag använde fullkornsvarianten)
  • 1 tärning hönsbuljong
  •  
  • Ingredienser
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 25 myntablad (jag tog torkad)
  • 25 basilikabla
  • 700 g lammfärs
  • salt
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 1 1/2 tsk nejlika
  • 1 tsk kardemumma
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • Nymald svartpeppar
  • 1 apelsin, skalet
  • 4-5 msk tomatpuré
  • Smör att steka i
  • Finhacka vitlök och grovhacka örterna. Blanda alla ingredienser och forma till små biffar (mina blev köttbullar).
  • Stek i smör tills de fått färg och efterstek i ugnen 8-10 min.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.