1 msk barbequesås, rökig. 1 msk barbequesås, rökig. Fantastiskt goda burgare som passar perfekt nu när grillsäsongen är här och dags att plocka fram grillen och slänga på några goda burgare till middagen
Den hemgjorda BBQ saucen var inte heller fel. BBQ saucen var klar. Den här BBQ saucen är bra direkt ur kastrullen, men efter ett dygn i kylen är den dubbelt så bra
Grilla fisken varsamt och pensla med glazen ett par gånger under grillningen. Vispa ihop samtliga ingredienser till glazen och låt stå och dra i ca 15 min
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Ha i bbqsåsen. 1 dl bbqsås. Hacka ner löken fint. Blanda runt allt med färsen. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna smeten stå en kvart i kylen innan stekning
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
De viktigaste principerna bakom BBQ är. När man förbereder sin grill för BBQ är det viktigt att man skärmar ytan man ska ha revbenen på från glödens direkta strålning, det enklaste är om man är lite kreativ med en rulle aluminiumfolie
Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. 11 dl bbq-sås. 1600 g fläskfilé 1 dl bbq-sås 2 tomater 100 g grillad paprika 0,5 chili 0,5 gul lök 200 g vitkål 0,5 vitlöksklyfta 1 dl yoghurt 1 avokado 1 dl kokta blandade bönor 1 salladslök 1 citron olivolja salt och pepparSätt ugnen på 230 grader
N. ä. r. j. a. g. n. u. d. å. i. s. k. o. m. e. t. p. l. H. c. b. q. -. R. h. v. ,. y. ". B. Q. 1. f. (. 3. 4. 0. F. x. z. ). ö. 2. ½. A. J. K. D. P. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.