Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Fylldzucchini kan fyllas med det du har hemma. Fylldzucchini är den perfekta restfixaren. Jag tycker att det är perfekt att spara mindre rester och sedan fylla zucchini eller aubergine med det och toppa med ost eller fetaost (eller båda…)
Servera tre fylldazucchinibitar vardera med sallad, tomater och vitlöksbröden. Ett tips är att använda ugnen som är på medzucchinin och sätta vitlöksbröden över dessa i övre delen av ugnen
- Fyll zucchini och topp med riven ost. - Krydda med salt och peppar, alt. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Det var de här fyllda korvarna jag suktade efter i veckan. Det går nog till och med att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Kött ⁄ ReceptPaprika fylldmedköttfärs och annat gott. Man kan fylla den medköttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra
Krydda med curry, cayennepeppar och sambal oelek. Gratineradzucchini. Att de skulle äta zucchini, varma rivna morötter och gröna linser var en högoddsare
Dela zucchinin på längden och lägg på färsen. Stek färsen med kryddorna. 600 gram zucchini. Toppa med osten och grädda i ugnen på 225 grader, ca 15 minuter. 600 gram zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.