Salta & peppra. Det fantastiska med denna lilla side dish är att endiven totalt ändrar karaktär från besk och lite bångstyrig till härligt len, nötaktig och ljuvlig
Igår stekte vi smörstektaborre som vi serverade med pressad potatis och en god kall sås. Vi har fått en hel del med aborre filér av Carolines pappa som han och Angelica och William har fiskat
Parmesangratinerade Zucchinistänger. När man försöker tänka lite nyttigare i veckorna så kan jag känna att de första dagarna oftast är kämpigast efter en massiv meltdown när det kommer till mat och godsaker
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Supergott är ordet och en riktig festmiddag. Ärtskott och lite koladoftande brynt smör är pricken över i
Dela blomkåleni mindre bitar. Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Rosta under tiden pinjenötterna i en upphettad torr stekpanna till de börjar få färg
Ingredienser Portioner. 4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.