Mixa melon, Campari, juice och is i en mixer. Campari är så himla gott. Till 4 glas600 g kärnfritt fruktkött av vattenmelon16 cl Campari2-3 dl blodapelsinjuice12 isbitarEv apelsinskivor till kanten på glasetSkär melonen i grova bitar
Fyll ett stort vinglas med is Häll först på Proseccon försiktigt Häll sedan på Campari och avsluta med lite soda Garnera snyggt med en apelsinskiva 4 cl Campari
8 cl campari (ca 0,75 dl). 6 färska jordgubbar lime, 3 skalremsor från 8 cl campari (ca 0,75 dl) ca 20 cl tonic, väl kyld (ca 2 dl) grovt huggen eller krossad is
För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbet med smak av campari - läskande och god
Mango i Campari. Låt kallna Blanda i 3 msk Campari när lagen kallnat. Marinera den skivade mangon i camparisockerlagen minst 1 timma innan servering, blanda med passionsfrukten när det är dags att servera. 3 msk Campari
Fördela camparin i 4 glas och häll på mycket is. 0,2 dl campari bitter. Häll sedan i juicen och vattnet. Trä en apelsinskiva och melissbladet på små smala träspett, typ tandpetare och lägg pinnarna över glasen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.