Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt med fläskytterfilé i en smakrik sås. Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylldfläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. 1 kg fläskytterfilé, philadelfia ost med löksmak,1 knippe salladslök, vitlök efter behag hackad, kryddor. Relaterat 1 kg fläskytterfilé
Fylld Fläskytterfile med hemmagjord bearniesås. Åt världens godaste söndagsmiddag, jag och min man älskar verkligen att laga mat tillsammans, men jag måste erkänna att han är ett strå vassare än mig när det gäller mer komplicerade maträtter
750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i. 750 gr fläskytterfilé
Fläskytterfilé (eller fläskfilé) blir till en festrätt med fyllning. Den som har läst bloggen tidigare undrar säkert varför det är dags för ännu ett recept med fläskytterfilé
Skär en skåra i fläskytterfilen med en vass kniv. Tryck ner osten och ringla lite honung över. Krydda med timjan och salt och peppar (tänk på att baconet är salt) och rulla sedan in filen i bacon
Fläskytterfilén ska vara i ugnen i ca 1 timma i 200 grader. Ca 800g fläskytterfilé (ev fläskfilé). Blanda kryddor, olja, soya och ketchup till en marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.