Apelsinerna i fruktkorgen lyste anklagande med sin klara signalfärg och jag förstod att det var dags att göra något åt saken innan förrutnelsen tog vid
Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
Med andra ord ingen olja och så yoghurten som tar bort det där lite slemmigare i auberginen. Plötsligt fylldes varje ledig minut med jobb (om än roligt sådant) och jag har inte haft en minut ledig sedan dess
kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen så att den inte blir bränd. Måste bara visa lite bakom kulisserna bilder också… Så här kan det se ut när middagen ska fotograferas först innan man får äta den
Börja med att panera först med sojamjöl så det täcker hela kycklingen. Det är inte ofta som jag överaskar mig själv för jag vet normalt hur god min mat blir men wow det är allt jag har att säga för kycklingen var så krämigt och smakrik god att jag själv blev överraskad
Blanda den avrunna pastan medlite olivolja så att den inte klibbar ihop. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Krydda med salt och peppar. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Sen så slängde jag densamma i en gryta med tomat, kikärtor, haricots verts och citron. Att man alltid fick en skål med fantastiska oliver som aptitretare
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.