Grillade fiskspett och tvåtal i aioli – midsommarmat
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 personer
  • 2 L vatten
  • 1 dl salt
  • 0,5 dl socker
  • 200 g svensk lax (filé skuren i stora kuber)
  • 200 g svärdfisk (filé skuren i stora kuber)
  • 200 g havskatt (filé skuren i stora kuber)
  • 200 g torskrygg (skuren i stora kuber)
  • 16 skalade jätteräkor (okokta frysta)
  • 1 grön paprika (skuren i lagom bitar att trä på spetten)
  • 1 röd paprika (skuren i lagom bitar att trä på spetten)
  • 1 gul paprika (skuren i lagom bitar att trä på spetten)
  • 2-3 limefrukter (delade på hälften)
  • 4-6 vitlöksklyftor (skalade hela)
  • 1 kruka grovt hackad koriander (för att det är så gott och vackert)
  • peppar efter smak
  • 250 g Hellmans Majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta (pressad)
  • 0,5 g saffran (1 pkt)
  • 250 g Hellmans majonnäs
  • 2 dl finriven parmesanost (vällagrad)
  • 1 tsk Worcestershire sauce
  • 2 drag med svartpepparkvarnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.