Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Perfekt festmat med andra ord. Potatismoset går alldeles utmärkt att göra i förväg och förbereda fram till gratinering i ugnen, med grädden ovanpå och allting
På nyårsafton gjorde jag min och Mr C planka enligt LCHF och med kyckling och killarna fick oxfilé med potatismos (moset blandat med ekologiska äggulor därav den helt fantastiska färgen)
Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. Chilin var tänkt till fyra personer och det blir ju bra tänkte jag, då har vi till några luncher också
Jag tycker om det här och det kostar bara självkostnadspris, vilket blir mycket billigare än vad det skulle bli om man köpte mat på pizzerior mm, eller anlitade annan catering
Mitt tips på njutbar mattill nyårsafton går därför i maritimt tema. Ser fram emot att få dela med mig av mycket gott även nästa år, hoppas du följer med på mina matäventyr
Det är så enkelt att fixa tillmat som är god, som mättar och som ger bra näring. Men det ska bli gott med lövbiff, ugnsrostad potatis, morot och champinjon samt grönsaker och en röra gjord på keso, fetaost och soltorkade tomater
Måndagen fortsätter jag med Cajsa Warg-matlagningen, det blir nog en sådan vecka. Vitkålsgratängen blev god - och enkel att göra - maken gjorde sig till och hackade sallad så där fint och så gjorde han en topp av den
)Snabb sallad tillmatenisberssallat, rivenruccolaröd paprika i strimlortomat, i strimlorgranatäpplesolroskärnorpinjenötterev hallonvinägerolivoljaRosta solroskärnor och pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.