Macaroons Espresso & choklad samt Kanel & hallonganache
Medinah Sweets
Medinah Sweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.9 dl mandelmjöl
  • 2.5 dl florsocker
  • 2 stora äggvitor
  • 3 msk socker
  • 150 g mörk choklad
  • 1 dl grädde
  • 1-2 tsk instan espressopulver
  • Hallonganache: (Orginal recept finner du här)
  • 50 g grädde
  • 50 g smör (rumstemperatur)
  • 75 g socker
  • 90 g hallonpuree
  • 150 g mörk choklad
  • 100 g mjölkchoklad
  •  
  • Insruktioner
  • Börja med att rengöra din skål och visp med citron för att få bort eventuellt fett från skålen och vispen. Om det finns eventuellt fett så kommer inte marängen att resa sig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.