Vi har fortsatt med städandet av förråd och vi har även frostat av ena frysen för till veckan får vi griskött och även årets julskinka så då behöver vi inte en massa is som tar plats i frysen
Vi kan också tipsa om en annan vegetarisk gratäng som vi gjort med broccoli och där västerbottensosten också bidrar med sin goda smak, klicka här för receptet
)I veckan lagade jag en slags gratäng/paj/kakamed varmrökt lax ochparmesan. Sedan ska jag åka till vårt lokala Folkets Hus för att vara medoch spela på konsert med Divine
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- ochparmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Strö på parmesanosten. Vi käkade gratängenmed lite färska grönsaker och oliver. Jag har flera gånger läst receptet på den här gratängenoch tyckt att den verkat ganska god men jag har inte kommit mig för att testlaga den förrän nu
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta och räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.