Ibland blir det interiktigtsommantänkt sig. Man kan inte lyckas jämt. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt
1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är den en ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Jag dricker kaffe och koffeinfritt kaffe på sommaren och alltid te på vintern. Det känns ju som ett väldigt trevligt och kontrollerat sätt att laga ägg och bacon
Riktigt jättegott. Visst faller den sönder, men inte lika mycket som den i skolan. Jag har inte experimenterat, men jag har bakat de här enkla, klassiska kakorna med choklad- och vaniljsmak
Man har en god idé och goda intentioner och sen blir det bara fel. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Men se det är inte vilken fiskrätt som helst utan de godaste fiskbiffar man kan tänka sig. För övrigt kan tilläggas att när det inte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan de blir färs
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Så Lisa, företagsam som hon är, hittade ett sätt att göra egna chips. Jag, inte lika mycket. Över med något som täcker, en plastburk eller lock (risk finns att den smälter lite)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.