Ingredienser 700 g kassler 250 g cocktailtomater eller kvisttomater 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor 3 msk tomatpuré 1 dl Grädde 1 dl crème fraiche 1 st mozzarella a 125 gram salt och peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Skär kassler i cm-stora bitar samt finhacka shalottenlöken, fräs i lite smör i en stekpanna på inte allt för hög värme då bränner löken och blir bitter
Jättemumsig kasslermed Italiens touche stod på menyn idag. Skiva kassler tunt & lägg i en ugnsform. Blanda hackad tomat, vitlök och hackad basilika med crème fraîche, tomatpuré och grädde
Strimla kasslern, skölj, ansa och strimla purjolöken. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt kasslern, häll över grädde och tillsätt mangochutney, curry, salt och peppar
servera med sallad och riven permensan ost Kassler. Kassler. Servera med spagettin. Skär kasslern i mindre bitar, även paprika och purjolöken i minder bitar
Se till att koka pastan al dente, på äktitalienskt vis. Om man vill kan man göra en lite lyxigare variant med hackade pinjenötter eller valnötter, då får den ännu mer karaktär av en spenatig pesto
Men…När den trevliga killen ifråga vill att man ska logga in med sin e-legitimation alldeles omedelbart för att flytta över sina pengar så anar jag ugglor i mossen och ber (utan att blinka) vederbörande att dra lite åt helvete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.