Smörj en ugnsfast form och lägg ilaxfileérnaimitten. Skala och koka potatisen. Hade det här nu varit en finare middag hade jag saltbakad laxfileérnai ugn, kryddat med rosepeppar och serverat sås & duchesspotatisvidsidan om
Idagblir det närmare bestämt fiskbiffari en riktigtsmarrigdillsås. God eftermiddag. Dillsås är en personligfavorit när det kommer till allt som har med fisk och skaldjur att göra egentligen, och denna rätten är så klart inget undantag
Söndagsmiddageni form av fiskgratäng smakade gott idag efter snöskottningen. Om man vill ha riktigt mjuk purjolök är det bättre att steka den först innan den läggs i ugnsformen
Det här var bland det godaste jag ätit med fisk var Lars kommentar när viätit klart. Han brukar alltid rynka på näsan när jag säger att vi ska äta torsk för han hävdar bestämt att han inte tycker om det
Skär laxeni ganska stora tärningar och lägg i såsen. Blanda i crème fraiche, grädde och hummerfond efter smak, själv brukar jag ta ganska mkt, häll ilite först och smaka av så du får lagom smak
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.