I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar. Rulla ihop pizzabullarna som en rulltårta - dela i 2 cm tjocka bitar, låt jäsa i 20 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Ät pizzabullarna varma eller frys in - tina i 200 grader
Ingredienser 1 kycklingfilé1 liten gul lök1 liten röd paprika1 bit aubergine1 tsk margarin½ tsk curry1 krm salt½ krm grovmalen svartpeppar3 msk crème fraiche1 stort tortilla bröd Gör så här Skär kycklingfilén i strimlor
Bakade pizza därhemma igår och det blev sååå gott. Ett tag så köpte vi alltid "pizza kit" för att det kändes snabbt och enkelt, men jag tyckte alltid att pizzan blev så salt
Lägg ½ hönökaka som botten. Stek bacon, skivade champinjoner och strimlad purjolök i en stekpanna. Häll över creme fraiche och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och en liten skvätt soja
Jag älskar hemmagjord pizza och har länge använt mig av ett degrecept från Annas mat. Det är ett mycket bra recept, men jag kände att det var dags att prova något nytt,
Har just kommit hem från Matfesten där vi åt lunch. Vi köpte först en kantarelltoast som vi delade på och sen köpte Lars en langos med skagenröra och jag en älgskavskebab med lingondressing
Igår kokade vi alldeles för mycket pasta. Så idag får det bli pasta- tacogratäng till middag. 6 pers5 - 6 dl kokt pasta av valfri sort500 gr köttfärs2 paprikor1 hackad gul lök1 st påse Tacomix2 dl färdig tacosås3 ägg3 dl mjölkRiven ostRiven parmesansalt och pepparSätt ugnen på 200 grader
Något annat som är härligt, det är pizzabullar det. ) För oss är pizzabullar starkt förknippat med tiden då vi just blivit "ihop" och fortfarande inte blivit sammanboende
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.