Servera med potatismosoch kokta grönsaker. Skiva korven och lägg den i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde och taco/chilisåsen och krydda med salt och peppar
Nå, nå, om du råkar "stöta" någonstans i kalkoner (blodkorv) verkligen förbereda dem med surkål ochpotatisoch se till att du är bra bra fyllmedel vinter lunchBehövs
4 1 kg potatis Senapsröra skalet av 1 citron 1 dl senap 1 tsk socker 1 krm salt 1/2 krm peppar Strömming 600 g strömmingsfiléer 1 1/2 dl ströbröd 1 tsk salt 3 msk margarin Stuvad purjolök 1 purjolök 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
salt Stuvad spenat. Skala potatisarnaoch lägg dem i en stor kastrull med vatten som täcker. ) Jag har tidigare visat och skrivit om kokta krabbklor, undervattensakvareller, sjöjungfruar och nu detta
Så till ännu en rätt som jag lekt fram till Sydfisk som är både enkel och god. 00 blir det ca 200gr kött så när inpå 600-800gr om dagen, mest för att det är lättast och för att jag har tillgång till det och att vi har så gott kött helt otroligt mört, men nog om det idag äter vi fisk och svärdfisk kommer ju så nära kött man kan komma med det underbart fina fasta kött som svärdfisken har. 160gr 1st svärdfisk150gr 3st medelstora kvartade nypotatisar 50gr fryst spenat10gr en nypa ruccola 40gr 2 matskedartomatkompott med örter eller vanlig krossad tomat40gr 2 matskedarremouladsås3gr kokosfett10gr becel smörCitronpepparÖrtsalt. Koka potatisen i ca 20 minuter. När potatisen är klar så sila den av vattnet och lägg tillbaka potatisen i grytan med spenaten och tomatkompotten sen låt det stå på medelvärme i ca 4 minuter. När ni lagt i potatisen med spenaten så stek svärdfisken med kokosfett och becel i ca 2 minuter till den fått en fin jämn färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.