Vegetariska matmuffins med spenat, körsbärstomater, get/fårost och norialger
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 rejält stora
  • 4 dl sojamjöl
  • 2 dl ljust
  • 1½ msk malda psylliumfrön
  • 1 msk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 msk
  • 1 påse babyspenat, 65 g1 förpackning körsbärstomater, 250 g1 "näve" norikrinklar - de är jättelätta, vägde bara ca 4 g
  • 3 ägg
  • ½ dl olivolja eller rapsolja
  • 3 dl yoghurt
  • 1 - 1½ dl vatten
  • 200 graders ugn
  • 30 - 35 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.