Idag när vi skulle ha lite kalas ville jag göra en enkel tårta, men som ändå var lite annorlunda. Resultatet blev den här höga tvåfärgade tårtan bakad av rulltårtebottnar med lite ny finess
Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Förvara tårtan i kylen. Marängbotten. Sätt ugnen på 100 grader. Vispa äggvitorna till ett vitt skum. Tillsätt strösockret och fortsätt vispa till ett hårt skum
Jisses vilken kanonhelg vi har haft, solen lyser och värmer så gott, visst är det härligt. Vi har suttit ute i solen och bara fikat hela helgen, ha ha ja nästan i alla fall
(Vill man ha en hög tårta kan man ta fler ägg. Tårtan har jag sedan spacklat med kvarvarande dumlefluff, plaserat ut Maltesers (chokladgodis) över toppen på tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.