Vaniljsås kan vara nåt av det bästa jag vet. En favorit är en kallrörd, med vispgrädde, äggulor och socker, men den blir ju ”något” mäktig och kalorität ibland… Vill man ha en god vaniljsås så görs ju den främst (eller helt) på mjölk och det är ju dessutom gott att variera sig
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Inte bara rawfood-desserter. Jag använder den till alla glutenfria bakade smulpajer jag gör
Sommartider är också pajtider så varför inte baka ihop något gott till eftermiddagskaffet. Har du en gång gjort denna vaniljsås och avnjutit den vill du inte längre köpa de färdiga såserna från kyldisken eller vispa ihop en sås från påse
Ända sedan jag var liten har jag älskat att äta vaniljsås med sked. Det är alltså ingen överdrift, för jag tycker generellt mer om såsen än själva pajen som serveras till den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.