Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme. Tag ur fisken ur ugnen och lägg över torskfilén i kastrullen och låt fisken ligga och dra i 5-10 minuter. 400 g torskfilé
Idag är det Långfredag, och då ska det enligt gammal tradition bjudas på fisk. Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspirerad laxfilé som bakas i ugnen med parmesan och som sedan dekoreras med smakrika, dillmarinerade räkor
Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås. TorskfiléPotatisGrön sparrisSås250 g smör3 st äggulor2 msk äppelcidervinäger½ citron, saftenSalt, efter smakVitpeppar, efter smakStek torsken i rikligt med smör, salta & peppra
Gott Nytt År. I år var det våran tur att ha nyårsmiddagen och detta serverades till varmrätt. Köttet. 700 gr putsad fläskfilé skäres i 3 cm tjocka skivor
Torka av och lägg torsken i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Lägg ströbröd, timjan, basilika, dill och parmesanost i en mixer och kör tills allt är smuligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.