Paneer korma – Indisk ost i enkel kormasås med kardemumma, russin och cashewnötter
Laga indisk mat
Laga indisk mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st normalstora tomater
  • 1 stor gul lök (riven!)
  • 3 msk olja
  • 1 krm – 1 tsk chili (beroende på hur starkt man vill ha)
  • 1,5 dl grädde (Valfri sort. Jag hade matlagningsgrädde)
  • 0,25 tsk gurkmeja
  • 0,75 tsk kardemumma (eller 3 kardemumma kapslar)
  • 1 – 3 msk sirap (beroende på hur sött du vill ha det)
  • 1 dl russin
  • 1 dl cashewnötter
  • salt
  • 2 oo g – 400 g paneer / tofu / halloumi (skärs i tärningar)
  •  
  • Gör så här
  • 1 ) Koka de två tomaterna i en kastrull med vatten 5 – 10 min Ta av skinnet och hacka dem.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.