Knapriga och söta mandlar med karamelliserat socker. Fortsätt värma under omrörning tills sockret börjar smälta igen och bli brunt och mandlarna blir blanka och fina
Förvara de kanderademandlarna i en tättslutande burk med lock. De kan sedan användas i chokladgodisar och efterrätter som till exempel en underbar vaniljglass med kanderade nötter, liknande en pralines and cream
Fortsätt att värma på tills sockret börjar smälta igen och skiftar till en brunare färgnyans, men bara så länge att det fortfarande ligger kvar som klumpar runt mandlarna
Fortsätt att värma på tills sockret börjar smälta igen och skiftar till en brunare färgnyans, men bara så länge att det fortfarande ligger kvar som klumpar runt mandlarna
Hacka mandlar, choklad och maränger grovt. Hacka mandlar, choklad och maränger och blanda ihop. 100 g kanderademandlar. 50 g kanderademandlar. 100 g kanderademandlar
En strut med kanderadelakritsmandlar. Blanda i mandlarna och rör om. Det finns många sorter att välja på till jul men en godsak som går ganska snabbt är kanderademandlar med en smak av lakrits
Rör runt tills mandlarna är sockriga och det börjar knäppa i dem. 4 ägg0,5 dl ljust muscovadosocker5 dl grädde100 g kanderademandlar50 g mörk 70% choklad10 marängerskalet av 1-1,5 apelsiner. 50 g kanderademandlar50 g mörk 70% choklad6-8 maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.